Sobre nosaltres

Finques AG|Núñez, S.L. és una empresa de caràcter professional, constituïda l’any 1994 com a administradors de finques. L’antecedent era despatx professional de gestió integral de Finques, Lloguer, Compra – Venda, Traspassos, i Gestió total de Comunitats de Propietaris, complexos immobiliaris. Va iniciar aquesta activitat el seu fundador D. Antonio García Núñez, l’any 1978, llavors com a professional liberal, administrador de Finques i Agent de la Propietat Immobiliària.

La dilatada experiència com a administradors de finques, així com la seva trajectòria en aquest mercat, més de quaranta-cinc anys, són garanties de professionalitat; a més sa pertinença als diferents Col·legis professionals en l’àmbit immobiliari són fidels mostres d’ètica, prestigi, lleialtat i saber estar.

El nostre lema “Professionals al seu servei“.

Equip

Fincas A.G.Núñez, per al desenvolupament de la seva activitat, compta amb un equip excepcional, format pel nucli familiar del seu entorn. L’equip d’administradors de finques està format per:

Luís Ramón García

Advocat en exercici. Administrador de Finques col·legiat. Administrador de la mercantil.

Antonio García

Advocat en exercici. Màster en Assessoria i Consultoria Immobiliària; Agent de la Propietat Immobiliaria, i Administrador de Finques.

Ana Maria Lopez

Advocada en exercici. Especialitat Civil i immobiliari, i responsable del departament Comunitats de Propietaris.

Antonio García Núñez

Fundador de la Empresa.

Administrador de Finques i ex-membre de la Junta del Col·legi d’Apis de Barcelona.

Maria Gloria

Fundadora de la Empresa.

Rosa Nieto

Seguiment dels correctes manteniments de les finques i ressolució d’incidencies.

Raquel Juan

La recepció i telefonia del nostre despatx, la veu telefònica i la resolució d’incidències del departament vertical.

Alba Prol

Atenció al client, s’encarrega de la eficaç ressolució d’incidencies a les Comunitats de Propietaris

Andrea Badea

Assessora Immobiliària, Coordinadora, gestió de visites, ofertes i promocions.

La formació jurídica de l’equip és garantia d’un desenvolupament professional, en tots els camps del dret, i molt especialment en el Dret Civil i Immobiliari, en què el dia a dia és la millor referència, i els seus més de quaranta-cinc anys, així ens acrediten.

Administradors de finques

Els nostres administradors d’immobles a Barcelona tenen un paper fonamental en la gestió i l’administració dels immobles a Catalunya. Són els responsables de la gestió tant de finques comunitàries com de lloguer, vetllant pel compliment de totes les obligacions legals i per atendre les necessitats de la finca i dels seus veïns. La funció principal d’un administrador d’immobles és vetllar per un compliment millor de les obligacions legals i administratives en relació amb els immobles.

Els administradors de propietats també actuen com a intermediaris entre llogaters, propietaris i comunitats de propietaris. Un dels principals avantatges de tenir un gestor immobiliari a Barcelona és que ofereixen una gestió millor dels immobles de lloguer, que s’han convertit en una de les principals formes d’inversió immobiliària.

Els administradors de finques ofereixen als clients serveis personalitzats que els permeten cobrir les necessitats de la finca i del propietari.

Necessita més informació?

Per estar al dia

Segueix-nos a les xarxes i consulta la nostra secció de novetats!

93 340 17 18
info@agenapisos.com
De 9:00 a 13:00 | 16:00 a 19:00
C/ Mallorca, 615 Barcelona 08026