Administració de finques: gestió eficient i transparent

administració de finques

AG. Núñez, amb una àmplia experiència i professionalisme, ofereix un servei d’administració de finques complet i adaptat a les necessitats de cada comunitat. El nostre objectiu és garantir el benestar i l’harmonia al seu entorn residencial o comercial, assegurant una gestió eficient i transparent.

Què és l’administració de finques?

L’administració de finques és un servei professional que s’encarrega de gestionar tots els aspectes relacionats amb una propietat o un conjunt de propietats. Això inclou des de la gestió financera i administrativa fins al manteniment i la resolució de conflictes. AG. Núñez s’especialitza en oferir una gestió integral, assegurant que cada aspecte de la vostra comunitat estigui acuradament atès.

Els nostres serveis d’administració de finques

Gestió de la comunitat

Assistència a reunions i redacció d’actes

Participem activament a les reunions de la comunitat, assegurant que totes les decisions i discussions quedin degudament documentades.

Execució d’acords

Ens encarreguem d’implementar eficientment els acords presos a les reunions, garantint-ne el compliment.

Reparacions i obres de conservació

Supervisem totes les reparacions i obres necessàries per mantenir la propietat en òptimes condicions.

Execucions judicials contra morosos

Gestionem els processos judicials necessaris per resoldre situacions de morositat, protegint els interessos de la comunitat.

Gestió administrativa

Llibres d’actes

Ens ocupem de la gestió i la renovació dels llibres d’actes, així com de la seva tramitació i registre.

Tràmits amb l’Agència Tributària

Facilitem tots els tràmits necessaris amb l’Agència Tributària, tot assegurant el compliment de les obligacions fiscals.

Gestió de tributs i obtenció del NIF

Ens encarreguem de la gestió dels tributs de la comunitat i d’obtenir el número d’identificació fiscal (NIF) necessari.

Redacció de reglaments i estatuts

Elaborem i actualitzem els reglaments i estatuts que regeixen la comunitat, garantint-ne l’adequació a la normativa vigent.

ITE (Inspecció Tècnica d’Edificis)

Coordinem i gestionem la realització de la ITE, assegurant que el seu edifici compleixi totes les normatives de seguretat i habitabilitat.

L’administració de finques ofereix als clients serveis personalitzats que cobreixen les necessitats de la finca i del propietari.

Avantatges de comptar amb un administrador de finques a Barcelona

Estalvi de temps i diners

La gestió professional de la vostra finca pot resultar en un estalvi significatiu, tant en temps com en recursos econòmics.

Major tranquil·litat i seguretat

Saber que la seva propietat està en mans expertes us proporciona una tranquil·litat invaluable.

Evitar conflictes entre veïns

Una gestió eficaç ajuda a prevenir i resoldre conflictes, mantenint un ambient harmoniós.

Garantir el bon funcionament de la comunitat

Ens assegurem que tots els aspectes de la vostra comunitat funcionin de manera òptima, des dels serveis fins a la convivència.

Contacta ja per a una administració de finques eficient

Preguntes freqüents (FAQ)

1. Quines responsabilitats té un administrador de finques?

L’administrador de finques s’encarrega de la gestió integral de la propietat, cosa que inclou tasques administratives, financeres, legals i de manteniment. Això inclou des de la preparació i el seguiment de pressupostos, la gestió de pagaments i els cobraments, fins a la resolució de conflictes i la supervisió d’obres i reparacions.

2. Com pot un administrador de finques ajudar a estalviar diners a la comunitat?

Un administrador de finques professional pot identificar oportunitats destalvi, negociar contractes més eficients amb proveïdors, i assegurar una gestió financera transparent i eficaç. A més, el coneixement en matèria legal i fiscal pot evitar sancions i despeses innecessàries.

3. És obligatori contractar un administrador de finques?

No és legalment obligatori en totes les situacions, però és altament recomanable, especialment en comunitats de propietaris de certa mida. Un administrador aporta la seva experiència i coneixements especialitzats, cosa que resulta en una gestió més eficient i professional de la propietat.

4. Què passa si hi ha conflictes entre veïns?

L’administrador de finques actua com a mediador en conflictes entre veïns, cercant solucions justes i equitatives. L’administrador de finques actua com a mediador en conflictes entre veïns, cercant solucions justes i equitatives.

Per estar al dia

Segueix-nos a les xarxes i consulta la nostra secció de novetats!

93 340 17 18
info@agenapisos.com
De 9:00 a 13:00 | 16:00 a 19:00
C/ Mallorca, 615 Barcelona 08026